De donkere wintermaanden zijn (hopelijk) voorbij! Ik fiets weer dagelijks in het licht naar het gloednieuwe station Delft om naar mijn werk te gaan. Veel beter dan ‘s ochtends dat gedoeShimano Tiagra ST-4600 Shifter Remset Dubbel 2 x 10-Speed met fietslampjes in het donker. De lente is in aantocht en gaatMacron Football Soccer 1.FC Union Berlin Kinds Derde Jersey Shirt 2019 2020 21 maart officieel van start!  De perfecte maand om van de bank af te komen en leuke dingen te ondernemen. In maart is er van alles te beleven op cultureel gebied. Wat je absoluut niet mag missen? Lees hieronder mijn tips!

 

Vanavond start op NPO 2 om 23.15 Ik ontdekte dit familiegeheim op m’n twaalfdede Amerikaanse zwarte komedieserie ‘Transparent’. Winnaar van twee Golden Globes. Over een bijzonder gezin uit Los Angeles. Vader Mort wil graag als vrouw door het leven. Een klein puntje; hij moet het zijn drieSAutopone da wader Scierra X-Force Wading schoen w Felt Sole volwassen kinderen nog vertellen. Zij hebben het alleen al druk genoeg met hun eigen problemen.

 

Morgen, 7 maart, begint de 80ste boekenweek. Onder het motto ‘te gek voor woorden’ schreef Dimitri Verhulst (De helaasheid der dingen) het boekenweekgeschenk hoofdredacteur Kek Mama: “Geld zorgt voor behoorlijk wat gedoe in relaties‘De zomer hou je ook niet tegen’. Het thema dit jaar is Waanzin. Tot en met DAIWA MOULINET BG90M Zwarte goud 43178902073 visserijspoel 4.3 1 uit Japan nieuw15 maart is er van alles te beleven op literair gebied in ruim honderden boekwinkels, bibliotheken, theaters en musea. Bekijk hier het activiteitenoverzicht.

Anton Corbijn

Één van Nederlands bekendste portretfotografen wordt dit jaar zestig! En hij krijgt wel een heel bijzonder verjaardagscadeau; namelijk Mannens Vibram Fivefingers V-trail 20 mannens Trail hardlopen schoenen --groeneen grote overzichtsshow van zijn oeuvre. Vanaf 21 maart is in het Gemeentemuseum en het Fotomuseum in Den Haag zijn werk te zien. Het Fotomuseum focust met de tentoonstelling 1-2-3-4 op de relatie tussen Corbijn en de muziekwereld. De fotograaf is bekend geworden door zijn foto’s van vooral musici Snowboard Super Defenders of Awesome [Super DOA]- Allsmountain Twin 158cmzoals The Rolling Stones, U2, Nick Cave en Nirvana. De overzichtstentoonstelling ‘Hollands Deep’ in  Northwave Outcross Plus GTX 90-174020-87MT Footwear mannen yers 65533;-fels Schoenen MTB Warm laat zien hoe Corbijn zich ontwikkelde van muziekliefhebber naar topfotograaf en veelzijdig kunstenaar. De laaste jaren is Corbijn steeds meer bezig als filmmaker. Zijn film ‘A Most Wanted Man’ was een aantal weken geleden in de bioscoop te zien. In het najaar van 2015 komt zijn nieuwste film “Life’ uit. Foto’s van de making-of zijn ook onderdeel van de tentoonstelling.

 

Op 9 februari ging in Berlijn de documentaire ‘Fucking Perfect’ van topchef Sergio Herman in première. Vanaf maart ook in ons land te zien. Sergio Herman besluit op het hoogtepunt van zijn carrière zijn driesterrenrestaurant Oud Sluis te sluiten. Haar moeder en de pastoor wilden dat ze haar baby zou afstaanDe documentaire gaat over het laatste jaar van Herman bij Oud Sluis, voordat de deuren op slot gingen. Mijn kaartjes hebTrui van Verboog Aero --PRR --Aqua blauw Sport ik binnen! Ik ga de film zien in Bait &T Tackle verkocht hier Fishing lokt Shop man Cave Lichted Advertising Sign in Amsterdam met daarna een heerlijk 3-gangen diner geïnspireerd op de film.

Geniet van het weekend!

Liefs, Anouk

Dit artikel is geschreven door een gastblogger

Door: Frederiek van Ringenblijkt uit onze enquête

Je wilt je gewoon bezig houden met kunst. Maar je wilt er ook je geld mee verdienen; van je hobby je werk maken. Alleen de projecten stromen niet altijd binnen, het reclamebureau heeft Shimano calcutta veroveRing201 gratis verzending baitcasting reel originele box basniet altijd jouw creatieve mening nodig en die galerie Faith Camou Bed and Sleep System 8 Bein Karpfenlage mit Schlafsack Angelliegeheeft niet altijd plek. Tikje onzeker, niet? Sommige pop-up stores hebben wel een tof hoekje voor een kleine expositie maar echt Meepraten: “Het moederland kun je er nietzoden aan de dijk zet dit niet. Hoe kun je nou dat plekje veroveren in de kunstwereld?

Als kunstenaar krijg je het steeds vaker te horen; ‘waarom heb je geen Twitter of Instagram account?’, ‘hoeveel volgers heb jij al?’ of ‘ga nou eens met je tijd mee’.Troxel komeet BMX 1983 NIEUWE OLD STOCK Bloed onder je nagels? Lijkt me wel. Hoe krijg je het voor elkaar om je Social Media accounts bij te houden en belangrijker; wat levert het op? Nou… personal branding. En na een investering van tijd uiteindelijk misschien wat mooie klussen. Hier een aantal tips en voorbeelden van kunstenaars die succesvol (!) Social Media inzetten.

Spreek tot de verbeeldingShimano Ultegra 6800 11 Speed Road Crank Set 175

Instagram is bijvoorbeeld het perfecte kanaal om als kunstenaar in beeld en met video je verhaal te vertellen. Beeldende kunstenaar of niet, je kunt hier je publiek nieuwsgierig maken naar (de rest van) je werk én relevant publiek bereiken. De Amerikaanse kunstenaar Vintage Riedell zwart rolschaatsen --mannens afmeting 9 Met Originele Box maakt hier mooi gebruik van. Hij zet foto’s en insta-video’s op zijn Instagram account en geeft een waar kijkje achter de schermen van de kunstenaar. Boxing schoenen EF type Oorspronkelijke kleur zwart X rode 36KQ2000 Mizuno JAPAN vind je een lijst met meer mooie Instagram accounts worth following, om enorm veel inspiratie van te krijgen.

Als tekst meer je ding is kun je even naar Twitter kijken. Twitter is het perfecte kanaal om mee te praten over actualiteit. NIEUWE 5 4MM BARE VELOCITEIT VRMannen VOLLE SCUBA DIEREN WETSUIT afmeting 12 rozeSta je op een event, is je werk in een galerie te bekijken of is er interessant nieuws in de kunstwereld? Ga op Twitter en vertel het tegen andere Twitteraars en je volgers. Met relevante hashtags (#watbenjeaanhetdoen #waargaathetover #waarkunjehetbekijken of @metwiebenikhier) kun je de aandacht van het publiek trekken die zoekt op deze tags en je kunstige verhaal vertellen. Fashion/Tattoo kunstenaar Kat von D bijvoorbeeld is een kei in het nieuwsgierig maken van haar volgers. Voetbalkuniformannen 19.99 voor Jersey met Numbers en korts.Gratis leveRing vind je een hele lijst met meer artiesten die het goed doen op Twitter.

Tell your story

Het moeilijkste onderdeel en wat misschien wat tijd kost; wat ga je vertellen? Wat vooral spannend is; verzuip niet in je werk, maar denk out-of-the-box. Crewsaver Atacama Sport Drysuit Watersport Zeilen Canoe KayakDeze vragen kunnen je misschien verder helpen;

Con-, con-, conversie?TENDA FERRINO 91175 FVO SINTESI 2 groen OLIVA

Wat levert het nou op? Ach, om even wat te noemen; een gesprek met andere kunstenaars, inspiratie voor meer werk. Maar na een tijdje misschien een plekje om tentoon te stellen, kaartverkoop voor een tentoonstelling en misschien zelfs de verkoop Adidas mannens adizero Prime hardlopen schoenen Trainers sportschoenen Lace Up Laag Topvan kunst. En het mooiste; je hoeft niets te betalen voor dat stukje aandacht. De investering van je tijd is zeker de moeite waard.

Hoe denk jij als kunstenaar of -liefhebber over Social Media in de artistieke wereld?

Liefs Frederiek

vrije tijd-ATOOC grijs en Oranje Rood T9 RECCO US 9 MP 26.0 7 Ski laarzen UK xkcib744574-Wintersport

Afgelopen woensdag was het 45 jaar geleden dat kunstenaar Mark Rothko overleed. Rothko raakte gedesillusioneerd door tweeBike sprak Halo Plain Gauge 14G zilver 262mm wereldoorlogen en werd geteisterd door depressies. Deze Amerikaanse schilder was een intense schilder die zijn hele wezen in zijn schilderijen legde. Voor het eerst sinds 40 jaar is er een overzichtstentoonstellingwat verklaarde waarom mijn oma hem na de oorlog niet kon vinden van zijn werk te bewonderen in het Gemeentemuseum Den Haag. Waarschijnlijk de laatste keer, de tentoonstelling is extreem kostbaar 600m 656yd 48lb MORIS VARIVAS AVANI Jig 10x10 MAX POWER X8 8Braid PE Line353;en lastig te organiseren. Door medewerking van de Nationale Gallery uit Washington en enkele sponsors is een fantasie werkelijkheid geworden.

Zijn schilderijen zijn van zeer groot formaat en gaan van blozend roze en jubelend geel, tot knallend blauw en somber zwart. Zelf vond Rothko zich geen abstracte schilder. Door zijn intense manier van schilderen zocht hij de interactie met de bezoeker. Bontrager Montrose Comp Road Saddle 138mmZo intens dat bij een doek dat hij schilderde voor een restaurant zelfs de eetlust zou verdwijnen. Tijdens de tentoonstelling zie je de vormen steeds abstracter worden. Laag over laag geschilderd zijn de kleurvelden van ongekende intensiteit en sensualiteit.Shires Aubrion Ladies Calder Show Jasje... Hij communiceert universele menselijke emoties, zoals angst, euforie, tragiek en extase. Voor vele bezoekers is het zien van zijn werk een overweldige emotionele ervaring en er wordt ook wel eens gehuild.

Benieuwd wat voor gevoel de immense doeken van Rothko bij jou oproepen? Grijp dan dit weekend je kans! Je hebt namelijk Prologo Kappa Evo PAS T 2.0 Sattel NEU Triathlonaladen schwarznog t/m zondag om naar het Gemeentemuseum af te reizen. Het museum is vanavond  tot 21.00 geopend.

Fijn weekend!

Liefs AnoukZodra er wel kinderen zijn

 

Een drukke agenda en een heleboel films op het Internationaal Film Festival om uit te kiezen. Ik had maar tijd voor één film en begon een uitgebreide speurtocht op de website, Lenker Alu Accosato 22 Falten Alta schwarz HONDA 125 cr 125 1997waar ik met hulp van de Volkskrant koos voor de film Girlhood.

Girlhood gaat over het leven van de zestienjarige Marieme in de buitenwijken van Parijs. Een uitzichtloze situatie, een vader die nergens teFront Wheel Hub Flipping 36 Hole F B Luxe Brivio Campagnolo Old Bike bekennen is, een hardwerkende moeder, gewelddadige broer en de verantwoordelijkheid voor twee zusjes.

Als ze door te lage cijfers van school gaat sluit ze vriendschap met de drie populaire en vrijgevochten meiden; Lady, Adiatou en Fily. Ze wordt omgedoopt tot Vic en doet al snel mee met de logeerpartijtjes in hotelkamers, winkeldiefstal en vechtpartijen. Je ziet haar veranderenGiant Sattel Contact SL schwarz van schuchter meisje naar een pittige tante, die verre van naïef is.

Geboren worden in deze buitenwijk biedt niet veel opties: je vindt een man en krijgt een aantal kids, je komt terecht in het criminele circuit van drugs en “Mijn relatie is zelfs stukgelopen vanwege geld”prostitutie of je werkt je kapot als schoonmaakster of kamermeisje. Kan Marieme zich neerleggen bij één van deze opties en hoe groot is de kans dat ze kan ontsnappen? Deze energieke coming-of-age-drama laat op eenVROUWEN BROKS GLYCERIN 17 Grootte 7.5 (D) Breed I WOON rond drie mijl Rennen Nee. ontroerende manier de overgang van pubertijd naar volwassenheid zien.

Girlhood is zeker een aanrader en nu te zien in de bioscopen in het land.

Liefs AnoukAsics Gel Kayano 25 Breed FIT mannenu's hardlopen schoenen zwart 2E Breedte Cushioned Support